Winnaars fotowedstrijd Corso nemen prijzen in ontvangst bij Expert

Tijdens het Corso in Sint Jansklooster organiseerde de Christelijke Oranje Vereniging wederom haar jaarlijkse fotowedstrijd. Met 120 inzendingen was de concurrentie groot. Het waren uiteindelijk Jose Smit en Jaco Dekker die met een prijs van Expert Meppel naar huis gingen.

Tijdens de 51e editie van het Corso in Sint Jansklooster kregen toeschouwers de mogelijkheid hun allermooiste foto in te zenden. Dit resulteerde in een enorme hoeveelheid inzendingen. Traditiegetrouw wordt aan het eind van het jaar de prijsuitreiking gehouden. Een vakkundige jury onder leiding van vakfotograaf Wilko Visscher koos de beste inzendingen. Jose uit Giethoorn won in de categorie ‘professionals’ en Jaco uit Hoogeveen in de categorie ‘smartphone’. Smit legde met haar camera de winnende creatie van Olympia vast en Dekker fotografeerde de corsowagen van Forza.

Zaterdagochtend vond de prijsuitreiking plaats bij Expert Meppel. Robert Jansema en Ellen Santbergen mochten namens de pr-commissie de prijzen aan de gelukkige winnaars overhandigen. Jose won een prachtige Canon all-in-one printer. Jaco keerde richting Drenthe met een superhandige actiecamera.

Beide deelnemers hadden niet verwacht dat ze in de prijzen zouden vallen en waren daardoor extra verrast. “We komen ieder jaar naar het Corso maar doen eigenlijk nooit mee aan de wedstrijd. Dit jaar besloten we toch een foto in te sturen en met resultaat”, vertellen de trotse winnaars. Jan Kroek mocht namens Expert de winnaars feliciteren en de prijs overhandigen.