Puzzel van bloemencorso Sint Jansklooster!

De COV heeft, in samenwerking met Gezienus Bruining, een prachtige puzzel van 1000 stukjes laten ontwerpen van het bloemencorso Sint Jansklooster. Een echt collectors item! Alle huidige corsogroepen hebben in het stickeralbum ieder hun mooiste corsowagen ooit gekozen en deze 12 creaties zijn verwerkt in deze puzzel.

Wil jij ook puzzelen? Het kan nu! Deze prachtige Ravensburger puzzel stellen we nu voor onze leden beschikbaar voor slechts €25! Voor niet leden kost de puzzel €40. Vanaf vrijdag 21 augustus wordt de puzzel per inschrijving aangeboden. Op de ruilbeurs, die op de bekende 3e vrijdag in augustus wordt georganiseerd om iedereen de kans te geven het stickeralbum volledig te krijgen, start de inschrijving ter plaatste. Deze ruilbeurs zal vrijdagmiddag 21 augustus op het parkeerterrein bij Coop Hobma plaatsvinden. Daarna is het ook mogelijk om t/m 31 augustus per mail in te schrijven naar info@corsoklooster.nl. De puzzels kunnen afgehaald worden op zaterdag 19 september van 14.00 tot 16.00 uur aan het COV kantoor op Bonkenhaveweg 28a.

Betaling na inschrijving per bank op ibannummer NL13RABO0301823081 t.n.v. COV Sint Jansklooster onder vermelding van naam en adres. De puzzels worden alleen besteld als de betaling voldaan is! De bestelling zal 1 september plaatsvinden, dus u heeft tot uiterlijk 31 augustus de tijd om het bedrag over te maken.

Wij wensen u alvast veel puzzelplezier!

Het bestuur van COV Sint Jansklooster