Paul den Engelsen wint SMS-actie Corso Sint Jansklooster

Paul den Engelsen gaat binnenkort genieten op het land Veno: de inwoner van Espel mag dineren in Restaurant Seidel en overnachten in de luxueuze bed and breakfast De Ruigenhof. Dat houdt den Engelsen over aan zijn deelname aan de SMS-actie van het Corso Sint Jansklooster.

Met honderden anderen stemde hij in augustus op de winnaar van de publieksprijs: The Next met hun wagen ‘Gezocht’. Daarmee maakte hij kans op de hoofdprijs van de actie: een avondje uiteten bij restaurant Seidel en een overnachting bij De Ruigenhof.

Foto: Sem van de Zweerde

Restaurant Seidel ondersteunt deze actie al jarenlang. Elk jaar krijgen zij de prijswinnaars op bezoek. Ook De Ruigenhof draagt Bloemencorso Sint Jansklooster een warm hart toe. De bed and breakfast is gesitueerd in de Leeuwte. Gasten uit binnen- en buitenland genieten daar van de luxe kamer en de rust en ruimte van De Wieden.

Robert Jansema mocht namens de Christelijke Oranje Vereniging de prijs uitreiken aan Paul, die tot vorig jaar nog nooit bij het corso was geweest. “In 2017 hielp ik voor de eerste keer bij het Corso, maar kon ik niet komen kijken. Dit jaar bracht ik voor de eerste keer een bezoek aan het Corso, een prachtige ervaring”, vertelt de prijswinnaar.