Informatie mozaïekenfietsroute

Zaterdag 15 augustus kan iedereen meedoen met de mozaïekenfietsroute. Deze route is in en buiten Sint Jansklooster, de route vind je hieronder.
Vanaf 12.00 uur zullen er zo’n 70 mozaïeken klaar staan om te worden bewonderd. De route is prima te fietsen, maar met de auto is natuurlijk ook mogelijk. De lengte is circa 28 km. ‘s Avonds zullen de mozaïeken verlicht zijn, zodat ook dan de tocht nog mogelijk is.

De mozaïeken zijn verdeeld in 3 categorieën en in iedere categorie zal de mooiste worden beloond met een prijs, beschikbaar gesteld door A. de Jonge v.o.f. Iedereen die meedoet aan de tocht is ook jury. Nadat je alle mozaïeken hebt gezien bepaal jij voor iedere categorie welke de mooiste is. De mozaïeken met de meeste stemmen worden de prijswinnaars. Op de routekaart staat aangegeven met welke categorie de betreffende mozaïek meedoet (klein, middelgroot en groot). Elke mozaïek is voorzien van een nummer, dat dus gebruikt kan worden voor de beoordeling. De beoordelingen kunnen tot zaterdagavond 22.30 ingeleverd worden bij het COV kantoor, Bonkenhaveweg 28a in Sint Jansklooster, of per e-mail naar ac@corsoklooster.nl.

Starten kan dus vanaf 12.00 en start- en eindpunt is ook op bovenstaand adres, Bonkenhaveweg 28a. Hier liggen ook de routebeschrijvingen, welke ook hieronder te vinden is. Inschrijven is niet nodig en als je elders wilt starten is dat natuurlijk ook mogelijk, zorg dan dat je de routekaart zelf uitprint.

Om de 1,5 meter te waarborgen willen we iedereen verzoeken niet (te lang) stil te staan bij de mozaïeken om drukte te voorkomen.

Wij wensen iedereen veel kijkplezier!

 

Klik hier voor de fietsroutekaart | klik hier voor het stemformulier