Eigen puzzel voor corso Sint Jansklooster

Om het corsogevoel nog meer aan te wakkeren tijdens deze ‘corso-loze zomer’, lanceert de Chr. Oranjevereniging in Sint Jansklooster een ware corsopuzzel.

Eerder dit jaar introduceerde de organisator achter het corso al een corso-verzamelboek. Via supermarkt Hobma kon men plaatjes voor in het album sparen. Daarna werden er in het dorp kleurrijke mozaïeken gemaakt. Nu komt er dus ook een puzzel op de markt, ontworpen door corsoliefhebber en illustrator Gezienus Bruining.

Leden van de COV kunnen de Ravensburger-puzzel voor 25,00 euro bestellen, voor niet-leden kost een exemplaar 40,00 euro. De komende week kan men zich inschrijven voor een puzzel, daarna wordt er een oplage besteld. Belang bij een puzzel? Inschrijven kan tot uiterlijk 31 augustus per mail: info@corsoklooster.nl. Na aanmelding volgt informatie over betaling.

“Een prachtige puzzel, mooi dat we het corsogevoel deze na-zomer nog kunnen vasthouden. We hopen de puzzels op 19 september te overhandigen aan de mensen die hem besteld hebben. Dit zal gebeuren in het clubgebouw van de vereniging aan de Bonkenhaveweg 28a”, sluit voorzitter Hoege Heetebrij af.