Burgmeester krijgt corsoplaatjes-album en corsopuzzel

“Het is heel leuk, want je houdt het Corso 2020 levendig”, merkte burgemeester Bats op toen hij vrijdag het eerste corsoplaatjes-album en een corsopuzzel in ontvangst nam. Sinds deze week zijn de corso-plaatjes te verzamelen bij Coop Hobma in Sint Jansklooster.

De burgervader was uitgenodigd door de Christelijke Oranjevereniging om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. “Eigenlijk hadden we zo rond deze tijd in een andere setting bij elkaar moeten komen, maar dat gaan we volgend jaar nog mooier doen”, vertelde Bats tijdens de overhandiging. Nu het Corso Sint Jansklooster niet doorgaat is de burgemeester erg enthousiast met dit initiatief om het corso-gevoel warm te houden. Daarnaast kreeg Bats ook een corsopuzzel die later deze zomer op de markt verschijnt.

Ook voorzitter Hoege Heetebrij is tevreden over het lokale verzamelalbum: “Enorm veel facetten van het evenement zijn omgezet in kaartjes die je kunt sparen voor in het album.”

Bij iedere 10,00 euro aan boodschappen krijgen klanten van Hobma een pakje kaarten om in het album te plakken. Dat boek is ook verkrijgbaar bij de plaatselijke winkelier.