Lid worden van de COV

U kunt lid worden van de COV door dit formulier, uiterlijk 1 februari, volledig ingevuld op te sturen naar leden@corsoklooster.nl. Uw lidmaatschap gaat dan hetzelfde jaar nog in. Heeft u het formulier niet volledig ingevuld? Dan kunnen wij deze helaas niet voor u verwerken. 

De voordelen van het lidmaatschap op een rijtje:

  • Ledenbandjes voor de feestweek en corsoweek worden thuisbezorgd
  • Vrije entree tijdens het middag- en avondcorso
  • Vrije entree tijdens het Corsofestival op zaterdagmiddag
  • Vrije entree voor de feesttent op vrijdagavond en zaterdagavond
  • Corsomagazine thuis op de mat
  • Vrije deelname aan bijna alle activiteiten die door de C.O.V. worden georganiseerd of tegen gereduceerd tarief

De kosten van het lidmaatschap

  • 4 t/m 17 jaar: €7,00 per jaar
  • 18 jaar en ouder: €12,50 per jaar

De contributie wordt jaarlijks in de laatste week van februari via automatische incasso afgeschreven. Na een succesvolle betaling ontvangt u per post uw ledenbandjes. Dit zijn twee soorten bandjes; voor de feestweek in de week van Koningsdag en voor het corsoweekend in augustus.

Nét te laat?

Wilt u graag lid worden, maar bent u nét te laat met doorgeven? Neem dan contact op via leden@corsoklooster.nl. Dan zult u vernemen of en hoe het mogelijk is om alsnog uw bandjes per post te ontvangen. U betaalt dan voor het huidige jaar het tarief zonder incasso; €9,50 en €15,00 per bandje.

Nadat alle bandjes zijn bezorgd zullen er voor de feestweek nog twee avonden worden gepland waar eventuele verkeerd bezorgde bandjes kunnen worden geruild of missende bandjes worden opgehaald. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om het huidige kalenderjaar nog lid te worden. U kunt dit doen door het tarief zonder incasso, € 9,00 of €15,00 per bandje, contant te betalen en uw gegevens door te geven voor het volgende jaar. De data en tijden van deze avonden worden omstreeks maart bekendgemaakt.

Beide avonden zijn in het COV kantoor aan de Bonkenhaveweg 28a te Sint Jansklooster.