Winnaars fotowedstrijd nemen prijzen in ontvangst bij Expert

Tijdens het Corso in Sint Jansklooster organiseerde de Christelijke Oranje Vereniging wederom haar jaarlijkse fotowedstrijd. De concurrentie was groot, maar het waren uiteindelijk Jaco, Ron, Benjamin en Annely die met de prijzen naar huis gingen. Expert Meppel maakte er een feestelijke uitreiking van.

Tijdens de 49e editie van het Corso in Sint kregen toeschouwers de opdracht hun allermooiste foto in te zenden. Dit resulteerde in een enorme hoeveelheid inzendingen. Een vakkundige jury selecteerde de drie beste foto’s. Daarnaast koos het publiek haar persoonlijke favoriet via Facebook.

Zaterdagochtend mocht Robert Jansema namens de Pr-commissie de prijzen aan de gelukkige winnaars overhandigen. De eerste prijs was voor Ron Zervaas uit Almelo: een Nespresso koffiemachine. De tweede prijs ging naar Jaco Hoeve uit Staphorst; hij keerde huiswaarts met een tefal grill. De derde prijs was voor Benjamin de Lange uit Ommen. Voor het derde jaar op rij wist de inwoner van het Vechtdal een prijswinnende foto te maken. De publieksprijs was voor Annely van Pijkeren uit Lemele, zij won met meer dan 200 likes op Facebook de draadloze JBL-speaker.

De vier prijswinnaars werden door eigenaresse Jozaphine Kroek van Expert Meppel vriendelijk ontvangen met een kop koffie en heerlijke muffins. “Bij een uitreiking hoort natuurlijk ook een gezellig onthaal”, sluit Jozaphine enthousiast af.