Rabobank vijftiende keer hoofdsponsor Bloemencorso

Directievoorzitter Johan Hutten van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland reikt dit jaar de prijzen uit van het Bloemencorso Sint Jansklooster. Dat gebeurt zoals altijd vlak voor de avondrondgang. De prijsuitreiking markeert bovendien het vijftiende jaar dat de Rabobank hoofdsponsor is van het evenement.

Bloemencorso Sint Jansklooster kan niet zonder de hulp van alle vrijwilligers, maar ook niet zonder de steun van sponsoren. Daarom is de organiserende Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster blij dat bedrijven en organisaties ook dit jaar het evenement weer op grandioze wijze steunen. Dat een organisatie als de Rabobank al vijftien jaar sponsor is, bewijst ook de waarde van het corso.

Rabobank steunt de organisatie ook met diensten. Dankzij de bank is het online bestellen van kaarten mogelijk. Ook staat de Rabobank op het enorme reclamebord langs de A28 (tussen Zwolle en Staphorst). Bloemencorso Sint Jansklooster staat dit jaar sowieso veel met borden langs snelwegen. Een bewuste keuze. Borden staan ook langs de A6, de A37 en de A32.

Sponsoren bezoeken tijdens het corso op 21 augustus het speciale VIP-Plaza. Zij kunnen daar ook genieten van de catering van Mr. Greek uit Sint Jansklooster.