Publieksprijs Corso Sint Jansklooster voor The Next

De jury en de wagenbouwers zelf kozen in augustus voor Fun Fun, maar het publiek vond Trojan Horse Detected van The Next de mooiste wagen tijdens het Corso Sint Jansklooster. De groep ontving daarom zaterdagavond de publieksprijs tijdens de Corso Afterparty in het Wapen van Utrecht. Fun Fun en de After Nero’s eindigden op plek twee en drie.

COV-voorzitter Marten Heetebrij reikte zaterdag nog veel meer prijzen uit. Uit de stemmers voor de publieksprijs wordt traditiegetrouw een winnaar van een verwenarrangement getrokken. Edward van Benthem mag daarom binnenkort dineren bij Seidel en overnachten bij de Ruigenhof. Ron Zervaas won de fotowedstrijd volgens de vakjury, terwijl een likeactie op Facebook Annelien van Pijkeren’s foto als mooiste aanwees. Beiden winnen mooie prijzen van Expert Meppel.

Egbert Lassche toonde aan een echte corsokenner te zijn. De inwoner van Sint Jansklooster kwam in de corsopoll het dichtste bij de uiteindelijke uitslag. Een doos tompoucen gaat naar Rivka en Freya de Jager. Zij wonnen de Doortje Dahlia Fotowedstrijd. Sofie Rook wint tenslotte een prachtige jurk van Doortje omdat ze een mooie selfie maakte.