Met e-tickets naar TheaterCorso

TheaterCorso Sint Jansklooster werkt vanaf deze editie met e-tickets. Bezoekers kunnen daarmee vanaf deze week via www.corsoklooster.nl een ticket bestellen en die zelf thuis uitprinten. Op die manier passeren ze tijdens het evenement sneller de kassa’s. Het bestuur van de organiserende Christelijke Oranje Vereniging (COV) denkt op deze manier ook vertraging bij de kassa’s te voorkomen.

De e-tickets worden bij de verschillende kassa’s gescand. COV werkt hiervoor samen met het bedrijf ticket4event.nl uit Steenwijk. Sinds een aantal jaren werkt het TheaterCorso ook al met pinautomaten. Ondanks al die moderne hulpmiddelen blijft de reguliere kaartverkoop uiteraard ook van kracht. Bezoekers kunnen gewoon aan de kassa’s betalen. Bovendien is er weer de traditionele voorverkoop voor leden.

Die is dit jaar op dinsdag 6 augustus en maandag 12 augustus van 20.00 tot 20.30 uur in het Dorpshuis in Sint Jansklooster. Deze ledenkaarten bieden naast toegang tot de twee corsorondgangen en het Theaterfestival op zaterdag ook entree tot de feesttent. Bovendien krijgen kopers een Corsomagazine. Dit jaar is de feesttent voor het eerst ook op vrijdagmiddag open. Leden kunnen daar dan terecht voor een hapje en een drankje. Ook is er dit jaar een groot horecaplein op het corsoterrein.

Wilt u kaarten bestellen, kijk dan in de webshop