Het corsovirus van dichtbij meemaken?

Op de fiets het corsovirus ontdekken dat bijna iedere inwoner van Sint Jansklooster in de greep heeft. Dat is de basisgedachte achter de Open Dag Fietstocht van komende zaterdag 15 augustus 2015 van de Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV).

De organisator van het Bloemencorso Sint Jansklooster geeft alle belangstellenden zaterdag een unieke kans om de hectiek rondom het topevenement van 21 augustus te ontdekken. Aanmelden vooraf is wel nodig!

Een aantal bestuursleden van de COV fungeert als gids. Zij nemen groepen op sleeptouw langs de verschillende bouwgroepen. “Bijkomend voordeel is dat we langs de mooiste plekken rond ons dorp fietsen. In een uur fiets je langs alle bouwlocaties, maar ik verwacht dat met de uitleg erbij we ongeveer drie uur kwijt zijn”, zegt voorzitter Marten Heetebrij. De fietstocht begint zaterdag 15 augustus om 13.00 uur bij Bezoekerscentrum De Wieden, Beulakerpad 1 in Sint Jansklooster (Leeuwte). Opgeven voor de tocht kan tot 7 augustus via info@corsoklooster.nl

Poster fietstocht