Feestweek Sint Jansklooster definitief naar voorjaar

Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) koppelt het Bloemencorso en de feestweek definitief los. De najaarsledenvergadering is daarmee akkoord gegaan. De eerste feestweek in het voorjaar staat gepland voor zaterdag 30 april tot en met zaterdag 7 mei.

De organisatie belooft op voorhand een goed gevuld programma. Onder meer het jaarlijkse volleybaltoernooi, een talentenjacht, een bingo en een fiets- en wandeltocht maken daarvan onderdeel uit. Ook treden verschillende bands op en komen er nog een aantal spectaculaire nieuwe activiteiten bij. Eind februari maakt COV het complete programma bekend.

Het feest vindt plaats op het evenemententerrein waar een feesttent wordt geplaatst. De onderhandelingen met een cateraar vinden nog plaats. De organisatie van de week ligt in handen van de Activiteitencommissie van COV, ondersteund door andere commissieleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • H. Wennink schreef:

  Geachte mevrouw of meneer.

  Wij zijn lid maar hebben dit jaar nog geen brief gekregen met de bandjes voor ons voor de meifeesten en het corso. Zou het vergeten zijn…… wij zijn bewoners op de camping. Familie Stegeman. en Wennink.
  Er was afgesproken dat deze brieven bij de camping zouden afgeleverd.

  • Rolinda Rook schreef:

   Geachte meneer of mevrouw Wennink,

   de ledenbandjes zijn voor de familie Stegeman afgelopen bezorgd op de camping. Wellicht kunt u navraag doen bij de campingeigenaar.
   De ledenbandjes van de familie Wennink zijn verstuurd naar het huisadres.

   Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Rolinda Rook
   COV Sint Jansklooster

   • H.M.Wennink schreef:

    Hallo Rolinda

    Bij navraag op de camping is niets voor de heer Stegeman gebracht. Dat is dan niet gebeurd ook is er dan maar of die van mijn huisadres zijn gekomen. Omdat de beide families de hele seizoen zijn is er met afspraken gemaakt deze op de camping te leveren. Nu zitten wij maar waar de brieven nu zijn? Mij is dan nu de vraag of die thuis zijn in Enschede. Ik kom maandag in Enschede en zal het kijken.