COV wil impuls geven aan Jeugdcorso Sint Jansklooster

De Christelijke Oranje Vereniging (COV) Sint Jansklooster wil het Jeugdcorso verder uitbreiden. Het evenement is vorig jaar voor de eerste keer gehouden buiten de Corsoweek om. Dit bleek een groot succes. Door middel van de Rabobank Clubkas Campagne hoopt de COV een deel van de benodigde kosten te dekken.

In 2017 werd het Jeugdcorso verplaatst van augustus naar september. Doordat het niet meer in de Corsoweek viel, hoopte de organiserende COV op meer deelname. Toen de COV meer dan dertig startnummers mocht verwelkomen, bleek de beslissing een schot in de roos.

Om het evenement uit te laten groeien tot een begrip in de regio, wil de COV de kas vullen d.m.v. de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens de actie kunnen leden van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op de COV uitgebracht worden, des te meer geld de vereniging ontvangt. Dit jaar wordt er € 100.000,- verdeeld over de deelnemers.

De stemperiode loopt van donderdag 15 maart tot en met zaterdag 31 maart 2018. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Bent u lid van de Rabobank en draagt u de COV een warm hart toe? Stem dan vanaf 15 maart op de COV via: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/meppel-staphorst-steenwijkerland