COV-leden profiteren ook in de feestweek

Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) besloot onlangs dat de festiviteiten rond het Bloemencorso en de feestweek uit elkaar worden gehaald. Dit betekent dat de feestweek naar de periode rond Koningsdag verschuift. Uiteraard profiteren leden van het COV ook dan van het lidmaatschap!

Aan veel activiteiten in de feestweek kunnen COV-leden gratis of tegen aantrekkelijke voorwaarden deelnemen. Voor de feestweek worden speciale ledenbandjes ontworpen die leden thuisgestuurd krijgen. Daarmee kunnen ze bij de festiviteiten naar binnen, net zoals dat de laatste jaren rond het corso al gebruikelijk is.

Lid worden van COV is door de verplaatsing van de feestweek nog aantrekkelijker. Er komen immers meer activiteiten. Wie nog dit jaar lid wil worden, kan dat tot 1 maart doen via het opgaveformulier op de website van het Bloemencorso: http://www.corsoklooster.nl/lid-worden-van-het-corso/

COV wijst er graag op dat de automatische incasso dit jaar veel eerder dan in andere jaren plaatsvindt. De datum van afschrijving is dit keer al op 1 april!