Corso Sint Jansklooster richt zich op Chinese bezoekers

De Chinese toeristen in Giethoorn weten sinds dit weekeinde dat Corso Sint Jansklooster voor de derde vrijdag in augustus op de kalender staat. Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) heeft een groot promotiedoek in Hollands Venetië opgehangen met daarop in het Chinees de aankondiging van het corso. Ook heeft COV flyers in de Chinese taal ontwikkeld.

Met het unieke promotiedoek hoopt de COV meer Aziatische toeristen naar Sint Jansklooster te trekken tijdens het corso. “De afgelopen jaren zagen wij steeds meer Chinezen langs het parcours staan. Wij willen graag nog meer mensen uit dit land kennis laten maken met ons prachtige corso”, vertelt de pr-commissie.

Zowel de middag- als avondronde staan aangekondigd op het bord, dat nabij restaurant ’t Zwaantje is geplaatst. Ook vanaf de Beulakerweg (N334) is het bord duidelijk te bewonderen.

Daarnaast heeft de COV Sint Jansklooster flyers gemaakt, waarbij het corso in het Chinees wordt gepromoot. Binnenkort gaan de promoteams op pad in de Kop van Overijssel om Chinese toeristen warm te maken voor het corso op 18 augustus.

Meer: www.corsoklooster.nl