Chris ter Meer gaat vorstelijk dineren en overnachten

De familie Ter Meer uit Marknesse gaat binnenkort vorstelijk dineren bij Restaurant Seidel in Vollenhove en daarna overnachten in Lodge 22 van Van der Valk. Dat is de meest luxueuze kamer van het hotel in Emmeloord, voorzien van alle denkbare gemakken. “Gaat helemaal goed komen…”, glimlacht Chris ter Meer.

Aan hem is te danken dat het stel uit de Noordoostpolder een topweekeinde tegemoet gaat. Hij deed namelijk mee aan de publieksactie tijdens het Bloemencorso Sint Jansklooster. Per sms gaf hij door dat Alliance de mooiste wagen op het parcours had gebracht. “Zelf bouw ik al jarenlang bij Symboliek, maar Alliance had met het stekelvarken duidelijk de mooiste creatie”, aldus Ter Meer.

_MG_6106

Hij helpt al van jongs af aan mee in de voorbereiding op het corso. Vermoedelijk bouwde hij voor het vijftiende jaar aan een wagen. “Mijn vader komt uit Sint Jansklooster en dan groei je op met het corso. Dat ik er nu ook een mooie prijs mee win, is heel leuk”, aldus Ter Meer.

Ergens in de komende maanden gaat hij dineren bij Seidel, het restaurant dat de publieksactie van Bloemencorso al jarenlang sponsort. Prijswinnaars genieten van een vorstelijk diner. Daarna worden ze met de taxiservice van het restaurant naar Emmeloord gebracht. En daar brengen ze de nacht door in de superluxe Lodge 22, voorzien van onder meer bubbelbad.

Chris en echtgenote kregen de prijs uitgereikt in Seidel. Daar was ook Helmich Boes van Van der Valk aanwezig