Programma & entree

Op zoek naar een leuk uitje met je gezin? Kom dan op zaterdag 17 september naar het jeugdcorso in Sint Jansklooster. Helemaal gratis en een feestelijk vermaak voor jong en oud!

Programma

15:30 uur: Opstellen op de Vossenkamp.

16:00 uur: Start jeugdcorso; met muzikale medewerking van Jeugdkorps Showband Urk, Jong Advendo Sneek en het Jong Kamper Trompetterkorps, zal de jeugd en hun creaties 2 keer rondgaan. Na afloop van het jeugdcorso bent u van harte welkom in de feesttent op het evenemententerrein aan de Monnikenweg (ingang naast gymzaal).

17:30 uur: Prijsuitreiking in de feesttent. Hier heeft u tevens de gelegenheid om iets te eten en drinken. Aansluitend is er een familiefeest voor jong en oud!

Parcours

Het Jeugdcorso start bij Het Wapen van Utrecht. Via de Kloosterweg trekt de optocht richting de Molenstraat. Ter hoogte van de Coop gaan de deelnemers de Bonkenhaveweg in. Vervolgens rijden de wagens via de Monnikenweg weer naar Het Wapen van Utrecht.

Entree

De entree van het jeugdcorso is geheel gratis. Je betaalt alleen voor de consumpties in de tent en aan het parcours.

Eten en drinken

Na afloop van het jeugdcorso is er een gezellig familiefeest in de tent. Hier kun je genieten van lekkere warme snacks, diverse dranken en gezellige muziek.