In de buurt overnachten

Wilt u na het Bloemencorso overnachten in de buurt van Sint Jansklooster? Dat kan! Wij hebben alvast enkele accommodaties voor u op een rijtje gezet.

De Ruigenhof
Bed & Breakfast de Ruigenhof is gevestigd in een voormalige rietgedekte boerderij aan de rand van Sint Jansklooster. Deze boerderij is smaakvol en met oog voor detail verbouwd waarbij de originele elementen zijn behouden. Er zijn vier luxe tweepersoonskamers met eigen badkamer. Elke kamer heeft een unieke authentieke inrichting met het comfort van nu. Zo slaap je in twee kamers onder de oude gebinten van het dak, beschikt er een kamer over een knusse tweepersoons bedstee en is er een kamer met een privé-terras en prachtig uitzicht over de boomgaard, oude hoeves en de Beulakerwijde. In de ochtend wordt u verwend met een uitgebreid biologisch ontbijt met (h)eerlijke producten! Wilt u overnachten in de Ruigenhof? Klik dan hier.

Hotel Zwartewater
Binnen een reisafstand van 15 minuten vanaf Sint Jansklooster vindt u Hotel Zwartewater. Dit Hotel is gelegen aan het water en beschikt over 51 stijlvolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zijn de ruime standaardkamers van Hotel Zwartewater voorzien van telefoon, radio, televisie en een compleet uitgeruste badkamer. De luxere comfortkamers beschikken daarnaast ook over airconditioning, koffie-/theezetfaciliteiten en een dvd speler. Ook vind je in Hotel Zwartewater een brasserie, bowlingbaan met gezellige bar, zwembad, sauna en welness en een squash-hal. Tijdens uw verblijft kunt u van deze faciliteiten gebruik maken. Wilt u na het Corso Sint Jansklooster overnachten in Hotel Zwartewater? Klik dan hier.

Camping Heetveld
Bent u meer een liefhebber van kamperen en houdt u van rust? Dan bent u op Camping Heetveld aan het goede adres! Camping Heetveld is kleinschalig en beschikt over 38 kampeerplekken die zijn afgezet met veel groen. De camping is gericht op de rustzoekende senioren die willen geniet van ruimte en natuur. Daarnaast beschikt Camping heetveld over twee- tot vierpersoons chalets met een eigen zonneterras. Ook de chalets zijn omringd met veel groen. Wilt u een plekje reserveren op Camping Heetveld? Klik dan hier.