Samenwerking en gezelligheid

Na het behalen van een enigszins teleurstellende 9e prijs algemeen op het TheaterCorso maakte de 2e  prijs van de belichtingsjury het jaar een beetje goed. Dit is niet het eerste jaar dat PODB c.q. de Brekers met een gewaagd ontwerp buiten de top 5 valt. Vorig jaar werd er met de creatie “Wenst u maar!” een wagen neergezet waarin veel detail verwerkt zat. Standbeelden, paarden en engelen die de fontein versierden werden allemaal door onze groep gelast. Deze wagen behaalde een 10e prijs algemeen. Maar vooralsnog geldt: ‘wie niet waagt, wie niet wint’

Dit jaar hebben we bewust gekozen voor een abstract ontwerp, drie Hollandse molens die het zwaar te verduren hebben onder de kracht van de wind. Als we dit jaar in twee woorden samen moeten vatten zijn dat samenwerking en gezelligheid. Als we aan goede samenwerking denken, denken we als eerste aan onze sponsoren. Gedurende het hele jaar voelen en bouwen ze met ons mee naar het eind resultaat. We willen onze sponsoren hartelijk danken voor de gezellige samenwerking!

Dit jaar tekent zich ook door de vele nieuwe gezichten die ons van advies en hulp hebben voorzien. Zo is er de nieuwe maquette bouwer geweest die van de tekening een prachtige maquette heeft gemaakt. Daarnaast is er ook de samenwerking met een aantal groepen uit Vollenhove, kom je de donderdagavond voor het corso toevallig bij ons in de schuur dan moet je eerst even kijken bij welke groep je nu eigenlijk bent. Mensen met een shirt van Rataplan, Fulnaho en Nameless zie je verspreid zitten door de prikschuur. We willen deze groepen ook hartelijk danken voor de hulp en de gezelligheid, zowel op donderdagavond tijdens het prikken als vrijdagavond tijdens het tentfeest. In het bijzonder willen corsogroep Nameless noemen, samen met hun kleurenexperts hebben we onze creatie dit jaar prachtig ingekleurd. Ook hebben we ons vorige week vrijdag (23-08-2013) (en zaterdag) prima vermaakt bij het helpen aan jullie creatie Iditarod!

Het corsofeest was ondanks de klassering voor ons meer dan geslaagd, hiervoor willen we iedereen dan ook hartelijk danken.

Namens de PODBabes, PODBoys en de PODBeren (hopelijk) tot volgend jaar!

9. PODB

 

9.1 PODB