Pappen en nat houden

Corsogroep Kluitenberg mag zich rijk prijzen met een mooi scala aan sponsoren.

We hebben daarom een mooi doek laten maken als blijk van waardering.

sponsordoek

Naast onze vaste sponsor D. Meyer van woninginrichting De Kragge, hebben we nog beslag weten te leggen op een aantal sponsoren.
Zo is daar Partypub De Albatros uit Zwartsluis en Barel Keukens uit België, óók te bewonderen op ons nieuwe corsoshirt. Zoals je al kunt zien als je naar onze vernieuwde site gaat:
www.corsogroepkluitenberg.nl , is onze huisstijl óók geëvolueerd. Het gewone paars is dan ook vervangen door het sprankelende appelgroen.

Kluitenbergshirt
Bij deze willen wij ook de mensen van www.shirts-bedrukken.com bedanken.
Bij deze bedanken we ook onze site sponsor R&S beveiliging en telecom  van harte.
Om onze bouwtent te realiseren hebben we een beroep mogen doen op Poly-Ned Textielarchitectuur uit Steenwijk, voor onze fraaie tentbedekking!
Uiteraard zijn wij ook dank verschuldigd aan de leden van de club van 50/25. Dankzij jullie steun hebben wij op onze bouwlocatie een pracht van een bouwkeet kunnen neerzetten!

Kluitkeet

De laatste delen van onze creatie worden momenteel door de foamcrew van foam voorzien en daarna kan het lijnenspel op de creatie “Addergebroed” aangebracht worden. Wilt u ons in levende lijve aanschouwen, of zelf meehelpen? Kom dan, uiteraard met gepaste kleding en schoeisel naar Barsbeek 46.
Vanaf dinsdagavond beginnen wij met het prikken van de dahlia’s!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, feitjes en wat nog al, like dan de facebookpagina van Corsogroep Kluitenberg en volg ons via twitter @kluitenberg1.