Lenig buigen we verder.

 

Bij Gaos word er druk verder gebogen /gelast/gefoamd en de eerste meters kabel voor de verlichting zijn ook al aanwezig! De meeste constructie staat al, er wordt nog druk gewerkt aan het bovenlichaam, de laatste twee slangen, en het gezicht. Dit jaar bouwen we voor het eerst helemaal op schaal om de verhoudingen van het lichaam zo goed mogelijk te krijgen, daarom is de tekening ook in maquette vorm uitgewerkt van schaal 1:10, zodat we de maten vrij eenvoudig over kunnen nemen. Net zoals Corsogroep Fun Fun, maken we dit jaar de corsowagen uit één geheel. Op die manier kunnen we de vormen van de wagen beter in beeld krijgen, eventuele aanpassingen maken en het totaalplaatje beter bekijken.  Pas op het laast wordt er een opzetlijn gemaakt.

 

Terwijl de mannen hier druk mee bezig zijn, zijn de vrouwen alvast begonnen met foamen, dit is de laatste laag waar de bloemen met spijkers op geprikt worden, deze laag word er met verfbranders opgeplakt. Voor zaterdag 3 augustus moet de wagen las klaar zijn, zodat we over kunnen naar onze vaste plak/prik locatie kadoelen 1 in Sint-jansklooster, waar u natuurlijk van harte welkom bent.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de vooruitgangen van groep GAOS? Bekijk dan onze facebook pagina! (facebook.com/groepGAOS) en volg ons op twitter! (twitter.com/groepGAOS)