Lassen, foamen en een open dag

De titel geeft een bondige samenvatting van de activiteiten van afgelopen weken. Er is veel gelast bij PODB c.q. de Brekers met als resultaat een bijna lasklare wagen. Zaterdag 3 augustus willen we de wagen graag lasklaar verplaatsen naar onze plaklocatie dus we zullen nog een paar dagen moeten knallen. Gelukkig hebben we dit jaar naast de PODBabes ook hulp van de PODBoys, een stel fanatieke jonge jongens die al heel wat laswerk gedaan hebben.

Naast het lassen zijn de PODBabes voornamelijk aan het foamen, de 85 platen op molen 1, de 72 platen op molen 2 en de 52 platen op molen 3 moeten allemaal dubbel gefoamed worden. Inmiddels is de juiste foam-techniek gevonden en gaat het als een speer.

Vorige week zaterdag 27 augustus hebben we ook weer onze jaarlijkse open middag gehad. Op deze middag is iedereen vrij om naar onze bouwlocatie te komen en een kijkje te nemen bij de wagen. In praktijk zijn vooral onze sponsors, leden van de club van 50 en eigen leden aanwezig. Desalniettemin is het een gezellige middag waar we een drukke bouwdag gezellig afsluiten!

Vanaf zaterdag 3 augustus zijn we weer te vinden op onze plaklocatie Aannemers- en transportbedrijf Jac. de Olde, Kadoelen 24a. Vanaf zaterdag is dus ook iedereen welkom om te komen helpen op onze plaklocatie!

wwwfoto