Corso Sint Jansklooster

Hét grootste event in de regio!

De COV houdt zich al vele jaren bezig met de organisatie van hét evenement van augustus: het Corso Sint Jansklooster. Een spectaculair event waarbij u geniet van schitterende praalwagens, theater en muzikaal vermaak. De grootste eer gaat natuurlijk naar alle wagenbouwers, die al vele maanden bezig zijn met het bouwen van de ultieme ‘Dahliareus’. Maar ook als COV mogen we ons steentje bijdragen; in het jaar voorafgaand aan het Corso houden onze commmissies zich bezig met tál van activiteiten om dit evenement tot een succes te maken. Zowel voor de eigen inwoners als voor bezoekers. 

Wat houdt het Corso in?

Het Corso in Sint Jansklooster is hét ultieme dagje uit tijdens de zomervakantie. Als liefhebber van cultureel en artistiek vermaak kun je genieten van grootse praalwagens, levendig theater en muzikaal entertainment. In de zogeheten ‘Corsoweek’ worden er veel activiteiten georganiseerd, waaronder een fietstocht langs de wagenbouwers, het Corso zelf op de 3e vrijdag in augustus en het Corsofestival de zaterdag erna.

Meer weten? Kijk dan op www.corsoklooster.nl.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij de organisatie?

Ben jij een echte Corso-fan en lijkt het je leuk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de organisatie van het Corso? Stuur dan een mail naar info@corsoklooster.nl waarin jij jezelf kort voorstelt en waarin je aangeeft waar jou organisatietalenten liggen. We hebben onder andere mensen nodig met ervarin in één of meer van de volgende gebieden:

Ledenwerving

Sponsorwerving

Communciatie & PR

Evenementenorganisatie

Tourisme & Recreatie

Overheid & Subsidieaanvragen

Grafische vormgeving

Redactie tekst, beeld en geluid

Social media & advertising

Wij zien nu al uit naar een leuke samenwerking. Zien we je mail snel tegemoet?